Biljart

Ook een stootje wagen? 

In The Shuffle is ook een biljarttafel aanwezig waar je een stoot kunt wagen, een potje kunt spelen en waar biljartvereniging 't Losse Polsje hun kunsten met de keu beoefenen. 

Biljartvereniging "'t Losse Polsje"

Van de voorzitter

Iedere maandag- en dinsdagavond wordt er in The Shuffle fanatiek gebiljart. Een groepje bekende spelen dan een in onderlinge competitie tegen elkaar, ieder met zijn eigen handicap dus iedereen heeft de kans om van iedereen te winnen.

Je speelt voor de eer en voor het feit dat je een jaar lang als kampioen het respect van je clubgenoten geniet. Een bekertje kan er ook nog wel van af, maar dat kan niet op tegen het wekelijks horen dat jij de te kloppen man bent.

Naast het spelen hoort ook het regelmatig scheidsrechteren en het bijhouden van de stand erbij. Alles natuurlijk onder het genot van een lekker pilsje want het moet ook weer niet te serieus. Ongevraagd krijg je advies, soms applaus, soms instemmend gegrom, soms een ingetogen lach en heel regelmatig echter de opmerking: "Waarom heb je 'm niet zo genomen?".

Alsof je daar nog iets aan hebt! 

Naast het spelen hoort ook het jaarlijkse uitje, gefinancierd door de contributie en ook voor een niet onaanzienlijk deel door de "poedelpot" (iedere keer dat je geen carambole maakt moet je daar 5 eurocent in stoppen, ik kan je vertellen dat dat aardig kan oplopen). Kortom, gewoon een clubje van uiteenlopende persoonlijkheden waarbij het spel elkaar bind, maar waar gezelligheid voorop staat.